Cégünkről

 

Cégünk alapítására 2003-ban került sor, azóta töretlenül fejlődünk, haladunk a tökéletesség felé. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tudjunk tartani a napi változásokkal, valamint a velünk szemben támasztott elvárásoknak megfeleljünk maximálisan.

A könyvelő sok mindent tud az általa könyvelt vállakozásról, ezért alapvető elvárás a kölcsönös bizalom, a tisztelet, és a diszkréció. Egy jól megválasztott, hozzáértő könyvelő nagyon sokat segít a társaság életében, feltéve ha pontosan tisztázzák a felek, hogy az együttműködés során kinek mi a feladat és hatásköre.

Irodánk a hagyományos könyvelési stílussal szakítva, a megfelelően szofisztikált, jól paraméterezett, átgondolt adatrögzítés mellett tette le  a voksát. Hisszük, hogy az alapnak megfelelőnek kell lennie, ahhoz, hogy a rá épített falak sokáig állni tudjanak. Az általunk készített beszámolók, listák biztonsággal használhatóak egy felsővezetői döntés előkészítés folyamatában is valamint az  adóhatóság előtt is biztosan megállják helyüket.

 

img-6727-r.jpg

A könyvelés alapesetben egy utólagos kontroll a folyamatban, viszont mi ügyfeleinkkel olyan kapcsolatot igyekszünk kialakítani, amely bizonyos döntések meghozatala előtt lehetőséget teremt előzetes felmérésekre, prognosztizálásokra. Egy szóval: a kontrolling elvű, VIR szemléletű könyvelést preferáljuk.

A szolgáltatások menűpontban részletesen bemutatásra kerülnek az egyes gazdasági szereplők felé nyújtott szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül természetesen. Egy szóban leírva: MINDEN, amire képzettségünk, lehetőségünk lehetőséget biztosít.

 

 

 

A ránk leginkább jellemző címszavak:

- pontosság

- megbízhatóság

- gyorsaság

- ügyfélközpontúság

- magas szinvonalú könyvelés

- szakmaiság

- felelősségvállalás

- elhivatottság

- lojalitás

- adóoptimalizálás

- futárszolgálat

- ügyfelek igényeihez igazodó munkarend

 

 

 Dodog-Szabo Opten Minosites

 

  

Bisnode tanusitvany
 
 

Bisnode Credit Report

 

konyveloiroda-dij-banner-2019.jpg